Babymassage

Afspraak maken? klik of bel: 0318-45 77 11

Nieuw bij Fysiotherapie Harskamp!

Voor wie? Voor kinderen die te vroeg geboren zijn of meteen na de geboorte opgenomen zijn geweest in het ziekenhuis, is het extra fijn om met behulp van babymassage contact te maken met hun ouders. Net als baby’s die moeilijk eten, veel huilen of moeilijk slapen. Ook voor baby’s zonder lastige start en voor uzelf kan het prettig zijn om via deze weg het contact met uw kind te verdiepen. Een ontspannen moment in een vaak hectische en indrukwekkende tijd.

Waarom babymassage? Het doel van babymassage is het geven van geborgenheid/veiligheid voor de baby en ontspanning. Het is bekend dat baby’s die regelmatig gemasseerd worden op den duur beter gaan slapen en een beter ritme krijgen.

Over ons:

Inge Veenendaal is naast kinderfysiotherapeute ook gediplomeerd babymassage docente. Zij begeleidt u als ouders/verzorger en uw baby tijdens de lesuren. In 4 lessen van een uur zal zij het contact tussen u en uw kind een extra dimensie geven.

Hebt u interesse in een cursus babymassage bij Fysiotherapiepraktijk Harskamp meld u dan snel aan via 0318-457711 of via info@fysiotherapieharskamp.nl

Fysiotherapie Harskamp

In onze fysiotherapie praktijk in Harskamp werkt een (jong) enthousiast team van fysiotherapeuten.
Voor ons zijn individuele aandacht voor u als bezoeker van onze praktijk en waar nodig een multidisciplinaire aanpak van uw zorgvraag, belangrijk binnen de visie van onze fysiotherapie praktijk.
Wij proberen u van goede zorg te voorzien binnen een rustige (werk)omgeving.

Contact

Edeseweg 141 D
6732 DB Harskamp
tel. 0318 - 45 77 11

Copyright © Fysiotherapiepraktijk Harskamp